21 juli 2020

De Kemping van Den Bosch is geopend!

Restaurant BUURT, Eetbar DIT, De Spijsbereiders en
Oven Aan, Kom Eraan tekenen voor een wonderlijk concept:
De Kemping
op het Wilhelminaplein.

De medewerkers van de Kemping ontvangen je vanaf 17 juli met open armen, een warm gevoel en een heerlijke glimlach. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Inclusief twee Jeu de Boules banen, allerlei excursies, beschikbare tentjes met picknick, bediening en de onvervalste, unieke Kemping Klup.

Beetje suppen op de Binnendieze? Het kan en mag op De Kemping. En ondertussen kun je jezelf even laten knippen & scheren bij de Barbier, doe je een yogalesje of drop je jouw kids bij de Kinder Varieté. En ja…wij serveren top eten en topdrankjes. Oh…en niemand hoeft af te wassen. En slapen doe je thuis. Dat is ’t echte Kemping gevoel. En heb je zin om met je collega’s te komen borrelen, een hapje eten samen of heerlijk potje jeu de boules te spelen of een ander leuk camping spelletje, bel en vraag dan even naar de mogelijkheden.

Het Kemping nummer is : 06- 42604856. Loop lekker binnen, of buiten. Ze zijn geopend van 11.00 – 23.00 uur.
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on email
Email