31 augustus 2020

Tis weer voorbij De Bossche Zomer

Tis weer voorbij De Bossche Zomer. We zorgden op een verantwoorde en veilige manier voor ontspanning en heel veel plezier. De Bossche Zomer gaf letterlijk en figuurlijk ruimte. Ruimte aan ondernemers om deze zomer, waarin ook voor hen alles anders was, toch de ontmoeting te faciliteren.

Ruimte voor de Bosschenaren die elkaar na maanden thuis zitten eindelijk weer veilig konden ontmoeten. In ruim opgezette stadskwartieren die samen een lint vormden met de historische binnenstad als stralend middelpunt.

Volgens ons is De Bossche Zomer geslaagd. Graag vernemen wij of u dat ook vindt. Vul VIA DEZE LINK de online vragenlijst voor 6 september a.s. in. Tot volgend jaar?!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on email
Email