Boek een Engel

Boek een Engel

Benieuwd naar de leukste straatjes, de hipste winkels, het lekkerste eten, de mooiste musea of wilt u gewoon heerlijk wandelen door onze mooie binnenstad of in natuurgebieden op loopafstand van het centrum?  Onze lokale gastheren en gastvrouwen geven hun eigen tips voor een onvergetelijk dagje in het gastvrije ’s-Hertogenbosch. Dat doen ze al vanaf 2016, het Jeroen Boschjaar. Herkenbaar aan hun blauwe outfit werden ze al snel ‘Blauwe Engelen’ genoemd. De stad maar ook de Engelen zelf zijn trots op die geuzenaam èn op hun prachtige stad! De afgelopen jaren hebben ze al ontelbare bezoekers welkom geheten en bijgedragen aan het succesvolle verloop van bijna alle evenementen in de stad. Dit jaar komt daar een nieuw initiatief bij: BOEK EEN ENGEL!

Gedurende de Bossche Zomer 2020  kunt tot uiterlijk 48 uur voorafgaand aan uw bezoek  een Engel boeken. U hebt dan een uur de gelegenheid om in een groepje van maximaal vier personen lekker op uw gemak en misschien wel onder het genot van een overheerlijke Bossche bol in gesprek te gaan met een van onze locals. Dat is een Blauwe Engel die ervaring heeft als gastheer of gastvrouw maar het is geen opgeleide gids. Het is iemand die het leuk vindt om zijn of haar enthousiasme over onze gastvrije stad met u te delen. Kortom iemand die, uitgaande van uw belangstelling en uw vragen, tips geeft om uw bezoek nog plezieriger te maken.

Voor de afspraak met onze Engel kunt u kiezen uit vier locaties:

  • CoffeeLab lekker vlakbij  het Centraal Station

zie www.coffeelab.nl

  • Bolwerk vijf minuten van het Centraal Station en heerlijk met een terras aan het water

zie www.bolwerkdenbosch.nl

  • Hotel Central prachtig gelegen aan de Markt midden in het centrum

zie www.hotel-central.nl

  • Silva Ducis aan de Parade met uitzicht op onze schitterende Sint-Janskathedraal

zie www.silva-ducis.com

U kunt intekenen op de volgende tijdstippen: dinsdag t/m zondag dagelijks van

9.30 tot 10. 30 of van 11.00 tot 12.00 uur

Genoemde locaties geven u gedurende het gesprek met de Engel 10% korting op uw consumpties.

Onze Blauwe Engelen zijn allemaal vrijwilligers en daarom kunt u hen gratis boeken maar een vrijwillige bijdrage voor onze stichting is van harte welkom!

 

 


Location

Binnenstad

Date

jul 10 2020

Time

09:30 - 12:00