Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

22 juli t/m 04 september

Crealief voor Jezelf: Klankschalen

Even heerlijk ontspannen, loslaten wat niet meer nodig is,
Ervaren van diepe ontspanning en het ontdekken van innerlijke rust….
Ik nodig je uit voor een heerlijk klankbad!

Data en Tijden

  • Zo 1 aug van 13:00-17:00
  • Vr 6 aug van 13:00-17:00
  • Za 14 aug van 13:00-17:00
  • Zo 22 aug van 13:00-17:00
  • Vr 27 aug van 13:00-17:00
  • Za 4 sept van 13:00-17:00

Bij voldoende animo volgen meer tijden!

Reserveren
Stuur een e-mail naar info@crealiefcoaching.nl om te reserveren.

Meenemen
Zorg voor lekker zittende comfortabele kleding, zorg evt. voor laagjes kleding. Neem extra warme sokken mee en zorg voor een dekentje/kussentje. Het is ook verstandig om een flesje water mee te nemen.

Better safe then sorry
Er zijn een aantal redenen om geen deel te nemen aan een klankbad.
Dit geldt voor zwangerschap( de eerste 4 maanden), Epilepsie, een Pacemaker of ernstige psychische klachten(psychose, schizofrenie)

Korte uitleg over de werking van een klankbad.
Het geven van een klankbad heeft als intentie mensen terug te brengen naar een natuurlijke staat van diepe ontspanning. Klank is niet alleen waarneembaar met je gehoor maar met je gehele lichaam.
Is er een disbalans in ons lichaam of wil de energie niet stromen vanwege vastgezette emoties of blokkade ( patronen , waarden en oordelen) de klanken zorgen ervoor om ons lichaam weer in goede harmonie te brengen en te ontspannen.

Op verschillende niveaus kunnen we gaan resoneren, mee vibreren met de klanken.
Op fysiek niveau kunnen lichaamscellen en organen mee gaan resoneren.
Maar ook gevoelsmatig, energetisch, kunnen we mee resoneren met de klanken, en de verschillende uitwerkingen ervaren. Dit kan bewust ervaren worden, maar ook de onbewuste niveaus hebben baat bij de helende klanken.
Het fysieke effect van een klankbad is te zien onder een microscoop. Een analyse van levend bloed laat zien dat onze bloedcellen een stuk actiever en energieker zijn na een healing soundbath. Dit betekent dat je lichaam ontgift en je immuunsysteem wordt gestimuleerd

Het geluid van de gong heeft een genezend effect en helpt je te aarden, je hart te openen en helpt je met het vinden van balans. beïnvloeden het ritme van de ademhaling en hartslag en helpen ons in een staat te brengen waarin je hersenen rustgevende alpha golven produceren. Overwegend binnen ons dagelijks handelen produceren onze hersenen overwegend beta golven, dit omdat je actief bent en op de buitenwereld gericht.

Door helende klanken komt Ons brein in een alpha hersengolf toestand ontstaat meer in en overzicht zoals wanneer we creatief zijn of diep kunnen ontspannen. Hierna volgt een theta hersengolf toestand. Deze toestand wordt geassocieerd met diepte meditatie, hypnose en de rem slaap. Dit is waarom je levendige dromen kunt ervaren tijdens een klankbad. Het is ook mogelijk dat oude emoties naar boven komen. Dit proces kan een beetje ongemakkelijk zijn maar zolang je met je aandacht je adem blijft volgen gaat het goed.

Een Klankbad kan diepe ontspanning geven, waardoor we vermoeidheid, stress en indrukken kunnen verwerken. Daardoor kan er naar het Klankbad weer een gevoel van ruimte ontstaan, ruimte voor Leven. Het geeft een gevoel van weldaad voor lichaam en geest. Ik ga je meenemen met de klanken die je zult horen en voelen.

Kosten: €10,-

Tickets: € 10

Delen:

Locatie's-Hertogenbosch

Crealief voor Jezelf: Klankschalen


's-Hertogenbosch

Delen:

Anderen bekeken ook