Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

03 juli t/m 04 juli

dB Dobbert

dB Dobbert, een mini festival op de Ertveldplas!

Kom jij met je (rubber)bootje op zaterdag 3 juli of zondag 4 juli mee genieten van live muziek op de Ertveldplas? Van 13:00 tot 19:00 uur dobberen jullie lekker rond tussen een akoestisch en een pop/rock podium en kom je daartussenin een DJ booth tegen. Festival vibe gegarandeerd!

De opstapplaats is bij de Bossche Brouwers waar je op vertoon van je ticket een polsbandje ontvangt. Het is de bedoeling dat je zelf een bootje meeneemt, maar wij blazen hem graag voor je op. Vervolgens peddel je naar het speciaal voor dit festival gereserveerde gedeelte van de Ertveldplas. Liever lui dan moe? Dan kun je je er voor een klein bedrag ook heen en/of terug laten slepen.

Bij Watersportvereniging Viking kun je aan wal voor een drankje, hapje of sanitaire stop. Als vanzelfsprekend willen we iedereen vragen geen afval of lege bekers over boord te gooien, maar deze te verzamelen in de afvalzak die je bij de opstapplaats van ons ontvangt en bij terugkomst weer bij ons in kunt leveren. Na afloop van het festival kun je heerlijk nagenieten aan de Tramkade.

Hoewel we beetje bij beetje steeds meer mogen, willen we iedereen die komt dobberen vragen om zich aan de op dat moment geldende regels van het RIVM te houden. Deelname aan het festival is geheel op eigen verantwoordelijkheid, denk er daarnaast aan dat de Ertveldplas geen zwemwater is.

Let op! Iedereen in het bootje heeft een ticket nodig. In geval van slechte weersomstandigheden wordt het festival afgelast. Hierover zal duidelijk gecommuniceerd worden op onze socials. Er wordt geen refund gegeven op reeds verkochte tickets.

We kijken ernaar uit om samen met jullie de Bossche Zomer af te trappen met de eerste editie van Bootjes Festival ‘dB Dobbert’!

Tickets: € 12.5

Doelgroep(en): Groepen

Jongeren

Studenten

Volwassenen

Delen:

Locatie

Tramkade 29

Den Bosch

dB Dobbert
Tramkade 29

Den Bosch

Delen:

Anderen bekeken ook