fbpx

Cultuur

buiten

Rolstoelvriendelijk

kindvriendelijk

07 augustus

t/m 07 augustus

De Bossche Montmartre

Wie kent het lied “Den Bosch is mooier dan Parijs” niet? En wist je dat onze stad een aantal jaar in Franse handen is geweest?

Oui mesdames et messieurs! Deze zomer gaan De Graven van Leuven & De meisjes van Ad drie zondagen een Franse markt organiseren op een leuke, verrassende en “het lijkt wel Parijs” locatie in onze stad: het Anne Frankpleintje!

Wat kraampjes met brocante, boeken, platen, macarons, baguette met fromage, Frans muziekje, een borrelplank op een klapstoel terras en een heerlijk wijntje of flesje Orangina… De eerste editie is al op zondag 3 juli, ze beginnen om 11 uur ’s ochtends en gaan door tot een uur of 8 in de avond.

Dit kleinschalig en laagdrempelig evenement is gratis toegankelijk en biedt op een verrassende locatie gezelligheid voor alle Bosschenaren. Op deze markt is naast brocante, boeken, platen, bloemen, lekkernijen en vintage ruimte voor kosteloos entertainment zonder versterkt geluid zoals bijvoorbeeld een troubadour en karikaturist. De typisch Parijse sfeer zal je ook terugvinden in de aankleding, horeca en diversiteit van deelnemers aan De Bossche Montmartre.

Zet 7 augustus vast in je agenda en als je toch bezig bent, en 4 september ook.

Delen:

Locatie

Anne Frankplein, 's-Hertogenbosch, Nederland

De Bossche Montmartre
Anne Frankplein, 's-Hertogenbosch, Nederland

Delen:

Anderen bekeken ook