fbpx

01 juli

t/m 24 juli

Franse maand bij PA

Franse muziek, Franse kaasjes, Franse wijnen & uiteraard een Fruit de Mer middag en iedere dag de tour de France! Van 1 t/m 24 juli doen wij alsof we een petit peu in PAris zijn. 

VRIJDAG 1 JULI
Start Tour, inschrijven voor de Pool van Roel: je weet wel old scool de naam invullen, van wie jij denk dat het beste gaat rijden.

ZONDAG 3 JULI
Django á Paris
Parijs was in de jaren ’30 en ’40 het bruisende hart van deze muzikale ontwikkeling. In de theatervoorstelling “Django à Paris” staat het leven en de muziek van Django Reinhardt centraal.

VRIJDAG 8 JULI
VrijMiBo rosé en chansons (gratis entree!)

ZATERDAG 9 JULI
Gerard Alderliefste
Gerard Alderliefste speelt het Franse chanson al meer dan 25 jaar vol overgave. Of het nou in zijn eentje, als duo of in zijn achtmans bezetting is, zijn jeugdliefde voor de Franse hits is altijd een belle histoire gebleven.

VRIJDAG 15 JULI
Peter Beets New Jazz Orchestra
Klassieke muziek en Jazz hebben elkaar in Frankrijk door de eeuwen heen wederzijds beïnvloed. Swing, blues en improvisatie worden losgelaten op het klassieke Franse repertoire.

ZONDAG 17 JULI
Franse chansons live op het witte doek
Nostalgische herinneringen, hits, klassiekers, meeslepende melancholie uit concerten van Gilbert Bécaud, Julien Clerc, Stromae, Charles Aznavour, Edith Piaf, Lara Fabian, Gainsbourg, Jacques Brel en vele anderen.

ZONDAG 24 JULI
Fruits de Mer-middag met Franse Chansons
Reserveren kan via deze link.

De slotetappe van de Tour de France sluiten we niet af op des Champs-Élysées maar gewoon bij PA met een heerlijke Fruits de Mer voor 24,50 p.p. Bon appétit!

Delen:

Locatie

PA Podium Azijnfabriek, Triniteitstraat, 's-Hertogenbosch, Nederland

Franse maand bij PA
PA Podium Azijnfabriek, Triniteitstraat, 's-Hertogenbosch, Nederland

Delen:

Anderen bekeken ook