fbpx

Cultuur, Tentoonstelling, Tentoonstellingen

Binnen

nee

28 augustus

t/m 04 september

Glow in the Dark expo Ben Acket

Dagelijks van 28 augustus t/m 4 september expositie

Special events

Zondag 28 aug Opening door een bekende Bosschenaar en optreden van een koor (vrij entree)

Woensdag 31 aug van 14.30 -16.30 uur: Sound scapes met hang, ngoni, trompet, didgeridoo, loops etc. door Couple Positive (vrij entree)

Donderdag 1 sept van 20.00-22.00 uur: Eva van der Sterren viool en diverse andere jazzmuzikanten + body painting van Anne Horster en Marjon van Dorsselaar door de kunstenaar Ben Acket. Tijdens de life muziek wordt er een Dans perfomance gegeven (vrij entree)

Vrijdag 2 sept van 19.30 – 22.00 uur: Klankbeleving door Krijn en Christa uit Den Bosch

(Entree 5 €) www.chipta.com/nl/tickets/event/53113/krijn-christa-klankbeleving/event-info/

Zaterdag 3 sep. van 19.30-22.uur Ecstatic dance Den Bosch van Babs Louise met de Bossche dj Bartokai. (Entree 25 €) Na de Ecstatic is het vrij entree en de mogelijkheid om door te dansen en wat te drinken aan de bar. https://www.chipta.com/tickets/event/53290/ecstatic-dance-den-bosch-blacklight-met-dj-bartokai/

Zondag 4 sept middag en avond: Afsluiting Bossche zomerweken met jamsessie van diverse muzikanten (Vrij entree)

Openingstijden
Zo-do 12.00 tot 17.00 uur
Vr-za 12.00 tot 0.00 uur

Kuntstenaar Ben Acket werkt al jaren met neonverf in zijn werk, waardoor schilderijen driedimensionaal oplichten bij blacklight. Gedurende een week exposeert hij zijn oeuvre in een compleet verduisterde galerij gevuld met blacklight. Het publiek neemt de werken 360 graden waar in een magisch universum. Op deze manier gaat zijn werk de interactie aan met theatermakers, muzikanten, dansers en andere performers.
Blacklight kunst is niet heel gangbaar in de kunstwereld. Het wordt wel gebruikt bij feesten en in de underground kunsten. Maar in Tsjechië bijvoorbeeld is blacklight kunst een serieuze kunstvorm in de theaterwereld. In Praag zijn talloze blacklight theatergezelschappen gevestigd.

Delen:

Locatie

Vijfde Rompert 35, Den Bosch, Nederland

Glow in the Dark expo Ben Acket
Vijfde Rompert 35, Den Bosch, Nederland

Delen:

Anderen bekeken ook