Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Cultuur

Binnen

Rolstoelvriendelijk

07 augustus t/m 28 augustus

Het Noordbrabants Museum

Het Noordbrabants Museum en Design Museum Den Bosch zetten in de maand augustus iedere zaterdagavond de deuren open in het kader van de Bossche Zomer. Beide musea zijn gratis te bezoeken van 18 tot 21 uur. Geniet van kunst in het avondlicht: de sprookjeswereld van Eva Jospin, het ironische werk van Meret Oppenheim en al het moois uit de vaste collecties. En dat helemaal voor niets.

De Bossche Zomer biedt ruimte voor mooie initiatieven. Op zaterdag 7, 14, 21 en 28 augustus kan iedereen zich laten verrassen door beide musea. Het reserveren van een gratis ticket met tijdslot is verplicht. Op deze manier zijn bezoekers verzekerd van een plek en kunnen de musea de bezoekersaantallen reguleren.

Wat is er te zien?
In Het Noordbrabants Museum zijn de sprookjesachtige wereld van karton door de Franse kunstenaar Eva Jospin en de vernieuwde presentatie van Vincent van Gogh te bewonderen. Of maak kennis met de veelzijdigheid van Salvador Dalí: van erotische schetsen tot zelfontworpen advertenties. Zijn leven was één groot optreden. Hij stond graag in de schijnwerpers en schuwde de commercie niet.

De Bossche Zomer 
Van 1 juli t/m 5 september 2021 vindt in gemeente ’s-Hertogenbosch De Bossche Zomer plaats. De Bossche Zomer geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Ruimte aan Bossche ondernemers om deze zomer, waarin ook nog steeds alles anders is, de ontmoeting te faciliteren. Ruimte voor de Bosschenaren die elkaar na maanden thuis zitten eindelijk weer veilig kunnen ontmoeten en weer met elkaar verhalen te delen. Op verrassende locaties, in de sfeergebieden, verspreid over de hele gemeente. Waarbij we beproefde succesvolle initiatieven niet uit het oog verliezen, maar zeker ook sturen op nieuwe creatieve ideeën die verrassen. Van culturele en sportieve activiteiten, historische bezienswaardigheden, Bourgondische cafés, restaurants en terrassen, verrassende winkels tot adembenemende natuur. Welkom @ De Bossche Zomer! 

Tickets Het Noordbrabants Museum
https://tickets.hetnoordbrabantsmuseum.nl/nl/augustus/tickets

Tickets: € Reserveren verplicht

Delen:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Locatie

Verwersstraat 41

Den Bosch

Het Noordbrabants Museum
Verwersstraat 41

Den Bosch

Delen:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Anderen bekeken ook