Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Varia

Rolstoelvriendelijk

kindvriendelijk

24 juli t/m 29 augustus

Huis73: Zomertijd Workshops

Na een maandenlange stop in het cursusaanbod zijn ze bij Huis73 blij dat ze de deuren deze zomer weer wagenwijd open kunnen zetten. Huis73 komt met Zomertijd: een zomers workshopaanbod voor iedereen van 6 – 100 jaar. Met onder andere workshops waarin je leert Schilderen als Bob Ross, de basics van keramische technieken onder de knie krijgt of je de skills leert beheersen van het Botanisch illustreren. Er is voor elke creatieve Bosschenaar iets te beleven. Lucht je creatieve hart en kom in de vakantiestemming met Zomertijd! Zomertijd vindt plaats van 24 juli t/m 1 augustus en van 21 t/m 29 augustus.

Voor iedereen
Naast bovengenoemd aanbod is er nog meer te beleven bij Huis73: kom in het vakantieritme met een workshop Gitaar bij het kampvuur – de basics of bewaar je mooiste vakantieherinneringen in een zelfgemaakt Vakantieverzameldoosje. Ben je meer iemand voor op het podium? Je steelt gegarandeerd de show tijdens de bonte avond na het volgen van een Theaterworkshop (6+). Voor jongeren is er de Boekenclub 15+. Voor iedereen die verzot is op lezen en gezelligheid. Speciaal voor actieve senioren organiseren we in samenwerking met SAS Zomerschool de leukste activiteiten op het gebied van bewegingdichtkunst en literatuur.

Voorlezen buiten de deur
Natuurlijk tref je ons ook weer met de mooiste verhalen in het zonnetje, speciaal voor onze kleinste fans (2+). Deze zomer lezen wij weer voor op verschillende buitenlocaties in Berlicum, Boxtel, Den Bosch, Rosmalen, Sint-Michielsgestel & Vught.

Kijk voor een overzicht van alle activiteiten in onze agenda op www.huis73.nl (tag: “zomertijd”).

Delen:

Locatie's-Hertogenbosch

Huis73: Zomertijd Workshops


's-Hertogenbosch

Delen:

Anderen bekeken ook