Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Varia

Binnen

nee

Rolstoelvriendelijk

kindvriendelijk

20 augustus t/m 29 augustus

Mega kermis bij de Brabanthallen

Van 20 t/m 29 augustus is het weer feest bij de Brabanthallen in Den Bosch. Net als vorig jaar strijkt de Bossche kermis neer op het terrein aan de Diezekade. Je kunt er dagelijks tussen 13.00 en 24.00 uur genieten van ruim 50 attracties.

Er is voor ieder wat wils op de kermis, van mega achtbaan tot oliebollen en van draaimolen tot ballen gooien. Voor de waaghalzen zijn er attracties die tot 50 m hoog door de lucht slingeren maar ook vertrouwde attracties als de Turbo polyp en de Break dance zijn aanwezig. Natuurlijk zijn er ook verschillende attracties voor de allerkleinsten zoals mini race auto’s, zweefmolen, en draaimolen.

Naast al deze attracties mag een leuke knuffel winnen bij een van de spelletjes niet ontbreken en de dag eindigen doe je natuurlijk met een lekkere oliebol of suikerspin bij een van de vele kramen op de kermis.

Dinsdag tussen 13.00 en 15.00 is de kermis prikkelarm, de muziek staat dan op een laag niveau en de attracties draaien waar mogelijk wat langzamer. Heb jij last van prikkels of vind je het allemaal nog een beetje spannend dan is dit het uitgelezen moment om de kermis de bezoeken!

Kortom een dagje kermis bij de Brabanthallen is plezier voor het hele gezin!

Delen:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Locatie

Diezekade 2
5222AK
Den Bosch

Mega kermis bij de Brabanthallen
Diezekade 2
5222AK
Den Bosch

Delen:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Anderen bekeken ook