Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

06 juli t/m 02 september

Met je Picknickmand naar de Waterkant

Na het succes van vorig jaar gaan we dit jaar weer lekker picknicken aan het water! Haal bij ons een goedgevulde picknickmand en neem die mee naar een openbare tuin/vlonders bij de Zuid-Willemsvaart of een andere mooie plek om daar gezellig te genieten van een (vega) gezonde maaltijd met je gezin/vriend/vriendin/collega enz. Dit jaar gaan we een bijzondere samenwerking aan met de Tuinderij Landgoed Scheve Schup. Waardoor de groente die worden gebruikt, ook nog een vers zijn en met liefde geteeld.

Na aanmelding kun je een Picknickmand ophalen in onze huiskamer: beter bekend als de Bank van Leening, Schilderstraat 33. Aankomend in onze huiskamer kan je een boek ruilen in onze boekenkast om wat leesvoer mee te nemen en leen je speelgoed voor de kinderen. Een van onze meemakers deelt eventueel een plattegrond waar je mooie Bossche openbare plekken kunt zien om je lunch te nuttigen. Ben je klaar?

Zorg dat je al het afval in het bijgevoegde zakje stopt en breng de Picknickmand terug naar Katrien.  

De verse producten die zullen worden gebruikt zijn geteeld door de mensen van de De Scheve Schup. Een plek waar ieder, jong of oud, met of zonder beperking, op een plezierige manier bezig kan zijn in de natuur. 

Wij vullen de goed gevulde picknickmand met onze vrijwilligers 17,50 euro per persoon. Met deze picknickmand win je niet alleen deze bijzondere ervaring, maar steun je ook nog eens de dromen van Bij Katrien. Hoe mooi is dat!  

De picknickmand kan besteld worden voor de dinsdag, woensdag en donderdag. Tussen 11.30 en 12.00 uur kan je de mand ophalen. Denk eraan dat je je eigen picknickkleed mee brengt!  Bestellen kan tot 3 werkdagen van te voren. Pickmickmand wordt door de koper teruggebracht voor 16.00u.

Vragen of aanmelding kan via info@bijkatrien.com met Onderwerpsregel: Picknick aan de Waterkant 

Tickets: € 17.5 per persoon

Doelgroep(en): Volwassenen

Delen:

Locatie

Schilderstraat 33

Den Bosch

Met je Picknickmand naar de Waterkant
Schilderstraat 33

Den Bosch

Delen:

Anderen bekeken ook