Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

01 juli t/m 05 september

Mijn Lieven Dochter – Een audiotour voor jong en oud

1498. Barbara Disquis, dochter van keizer Maximiliaan van Oostenrijk en een Bossche weduwe, is zestien jaar en moet trouwen. Maar Barbara komt in opstand en trekt zich terug in het klooster. Als een vijftiende-eeuwse feministe gaat de dochter van de keizer de strijd aan met de macht…

Het tijdloze verhaal van de tegendraadse Barbara is door regisseur Vincent van den Elshout en schrijver Don Duyns verwerkt tot Mijn lieven dochter, een theatrale audiotour over sterke meiden toen en nu. 

Wandelend door de historische Bossche binnenstad tref je QR-codes op acht plekken waar Barbara’s leven zich ruim vijf eeuwen geleden voltrok. Als je inlogt op www.mijnlievendochter.nl en de QR-codes met je telefoon scant, hoor je het spannende verhaal van Barbara. Er is ook een audiotour voor kinderen (4+), waar bij elke QR-code een vermakelijk lied te horen zal zijn.

Voor Mijn lieven dochter heb je een mobiele telefoon met internet en een koptelefoon of oortjes nodig. De audiotour is vrij en 24 uur per dag toegankelijk. Wanneer en in welke volgorde je de audiotour loopt, bepaal je zelf. 
Meer info: www.theateraandeparade.nl/stadswandeling

Delen:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

LocatieDen Bosch

Mijn Lieven Dochter – Een audiotour voor jong en oud


Den Bosch

Delen:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Anderen bekeken ook