fbpx

26 augustus

t/m 27 augustus

Mout Bierfestival

Dit jaar komt Mout voor het eerst naar de Citadel in Den Bosch. Bezoekers worden getrakteerd op meer dan 200 verschillende speciaal bieren van diverse (internationale) brouwerijen, livemuziek, lekker eten én heel veel gezelligheid. Het belooft een editie te worden die we niet snel zullen vergeten.

Iedere brouwerij heeft een eigen vaste tap met daarnaast allerlei specials in het assortiment. Met ruim 200 speciaal bieren is Mout Bierfestival gerust een ode aan het speciaalbier te noemen! Bezoekers kunnen zelf hun favoriete bier halen bij de aanwezige brouwers. Liever bier uit blik? Bij de speciale blikbierenbar kan je terecht voor ontelbaar veel soorten bijzondere bieren uit blik. Al benieuwd naar de aanwezige brouwerijen en de bierlijst? Deze vind je onderaan de pagina. Nieuw dit jaar zijn de speciaal ingerichte huiskamers, hosted by Mikkeller & Lagunitas. In samenwerking met Untappd is er een speciale live-experience ruimte waar je alle ins en outs kunt ontdekken van Untappd.

Muziek
Muziekje erbij? Verwacht een breed programma met de beste boogie, rockabilly en funk van de leukste live-acts! Daarnaast draait de Platenbus het gehele weekend een iconisch muziekprogramma waarbij het verleden en heden samensmelten op de klanken van vinyl. Het muziekprogramma vind je onderaan de pagina.

Activiteiten
Tussen de bierbedrijven door is er van alles te beleven zoals onze populaire workshops van internationaal biersommelier Arvid Bergström. Interessant voor zowel nieuwsgierige liefhebbers als hardcore beergeeks. Tickets voor deze workshops zijn later verkrijgbaar.

Eten
IPA’tjes vullen geen gaatjes. We hebben lekker eten voor de vega’s en de vleeseters voor je lekkere trek – van lunch en diner tot tjokvolle borrelplanken. Om van te watertanden!

Openingstijden
Vrijdag 26 augustus: 16:00 – 23:00
Zaterdag 27 augustus: 13:00 – 23:00

Tickets: € 11

Delen:

Locatie

De Citadel, Zuid-Willemsvaart, Den Bosch, Nederland

Mout Bierfestival
De Citadel, Zuid-Willemsvaart, Den Bosch, Nederland

Delen:

Anderen bekeken ook