fbpx

Cultuur, Evenement

buiten

kindvriendelijk

03 september

t/m 04 september

OP OOST! Art & Urban Culture Festival

Op 3 en 4 september is het skatepark aan de Oosterplas dé plek waar je moet zijn! Kom luisteren naar optredens van verschillende spoken word artiesten of je verbazen over de tricks tijdens één van de BMX, inline of skateboard demo’s. Maar toffer is het natuurlijk om zelf aan de slag te gaan. Doe daarom mee met een gratis workshop skateboarden, breakdancen, inline-skaten, longboarden, Kendama of graffiti die dan tussen 12.00 en 19.00 uur worden gegeven. Hou de site www.opoost.nu of de socials in de gaten voor de verschillende tijden!

That’s it?! Nope. Verschillende graffiti kunstenaars komen een 60 meter lange wand voorzien van de vetste graffiti. En wordt het je allemaal te veel? Blijf lekker chillen met een hapje en een drankje onder de zomerse klanken van onze huis DJ’s. Alles mag, niets moet.
In de week voorafgaand aan Op Oost zullen verschillende lokale kunstenaars onder begeleiding van Frank Willems de skatebaan voorzien van een ‘muurschildering’. De baan zal daardoor minder toegankelijk zijn. Op zaterdag 3 september om 14.00 uur zal wethouder Marianne van der Sloot de ‘nieuwe’ baan officieel teruggeven aan de vele gebruikers die het skatepark dagelijks bezoeken.

Op Oost is een initiatief van Tim Haars, Frank Willems en Kings of Colors (Jan-Henk van Ieperen en Stefan van Ham). Het is tot stand gekomen met ondersteuning van o.a. gemeente ‘s-Hertogenbosch afdelingen Cultuur en Sport en recreatie.

Delen:

Locatie

Oosterplasweg 20, 5215 HT 's-Hertogenbosch, Nederland

OP OOST! Art & Urban Culture Festival
Oosterplasweg 20, 5215 HT 's-Hertogenbosch, Nederland

Delen:

Anderen bekeken ook