Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

01 juli t/m 05 september

Picknickbezorgd.nl “(On)bezorgd in het park”

“(On)Bezorgd genieten van een heerlijke picknick”

Onze goed gevulde picknickmand is eenvoudig te bestellen via de website. Kies één van onze zeven locaties in Den Bosch; de allermooiste parken van de stad, oftewel perfecte locaties om heerlijk neer te ploffen en te genieten.  

De bezorger komt op de fiets, op het afgesproken tijdstip, jullie picknickmand bezorgen. Hij of zij gaat pas weer weg als het kleedje met al het lekkers is uitgestald en de glazen zijn gevuld. Nu kan de picknick écht beginnen!

Twee uur later komt onze bezorger weer terug om alles weer op te picken. Ja je leest het goed… Naast het bestellen van de picknickmand hoef je verder helemaal nergens rekening mee te houden. Het enige wat je hoeft te doen is genieten, wij doen de rest. Ideaal toch?! Op deze manier komen jullie je dagje Den Bosch zorgeloos door.

Picknickbezorgd.nl is een initiatief van Barrique – Culinair & Cadeau. Zij verzorgen de gehele picknick en hebben deze met veel passie voor jullie samengesteld. De mand heeft een basis inhoud en er zijn mogelijkheden om deze naar wens te upgraden. Ook is een non-alcoholische picknick mogelijk. Bekijk onze website voor alle mogelijkheden.

Tickets: € 25 Prijs is per persoon, minimale afname van 2 personen.

Doelgroep(en): Groepen

Gezinnen

Studenten

Volwassenen

Senioren

Senioren

Delen:

Locatie's-Hertogenbosch

Picknickbezorgd.nl “(On)bezorgd in het park”


's-Hertogenbosch

Delen:

Anderen bekeken ook