fbpx

Sport & actief

buiten

Rolstoelvriendelijk

kindvriendelijk

20 augustus

t/m 20 augustus

Festival La Vuelta por favor 

La Vuelta komt op 19, 20 en 21 augustus 2022 naar Nederland. Met (internationale) toprenners, een ploegenpresentatie, een uitgebreid activatieprogramma en drie prachtige etappes door Utrecht en Brabant wordt het een uniek event om mee te maken.

Op zaterdag 20 augustus kleurt ’s-Hertogenbosch rood-geel tijdens de start van de tweede etappe van de Spaanse wielerkoers La Vuelta. Deze dag staat in het teken van de internationale fietssport, maar ook in het teken van feest, eten en drinken en gezelligheid.  

Festival La Vuelta por favor 

Om deze dag onvergetelijk te maken, start om 10.00 uur Festival La Vuelta por favor. Het is een festival voor jong en oud en vindt plaats op het plein aan de Prins Bernhardstraat, tussen de Zuidwal en de Wolvenhoek.

Met een afwisselend programma eindigt dit Spaanse fiësta om 22.00 uur. 

Voor oud… 😊  

Vanaf 13.15 uur is de start van de koers live te volgen op een groot scherm. Enkele minuten later komen de renners in levende lijven voorbij door de Prins Bernhardstraat.

Naast dit spektakel is er echter nog veel meer! Vanaf 10.00 uur opent het festivalterrein met de Team Jumbo-Visma truck experience, een koffieterras met barista voor gratis koffie en thee,

flamencodemonstraties en een prachtige praalwagen afkomstig uit onze eigen bouwhal.  

En jong! 

Ook – en juist – voor kinderen is er ontzettend veel te beleven. Met een pumptrack, workshops drumtastic, spectaculaire BMX shows, graffiti spuiten met Kings of Colors en meer beleven ook de jonge telgen een hele leuke dag. 

Met elkaar vieren we het Spaanse feest! Vamos! Bent u nieuwsgierig naar wat er staat te gebeuren?

Ga naar www.visitdenbosch.nl/lavueltaholanda voor meer informatie en de laatste updates. 

Delen:

Locatie

Prins Bernhardstraat, 's-Hertogenbosch, Nederland

Festival La Vuelta por favor 
Prins Bernhardstraat, 's-Hertogenbosch, Nederland

Delen:

Anderen bekeken ook