Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Cultuur

Binnen

Rolstoelvriendelijk

01 september

The Funniest Festival Ever

Humor is steeds vaker omstreden. Wat de één een steengoede grap vindt, is voor de andere een grove belediging. Politici nemen de vrijheden van de hofnar, kunstenaars maken humor politiek. Wie mag grappen maken over vrouwen of mensen van kleur? Humor zorgt voor vermaak en ontlading, maar ook voor verdeeldheid en controverse.

Daarover gaat The Funniest Festival Ever. Eén lange nacht waarin we humor bevragen en beleven. Met een programma vol hip hop, toneel, circus, muziek en ja natuurlijk, ook een beetje cabaret. Je ziet namelijk de aller (aller!) eerste try-out van de nieuwe voorstelling van Stefano Keizers. Zal het überhaupt grappig zijn ? Humor en seksisme, gaat dat samen? De dames van Damn, Honey voelen dit stevig aan de tand in hun podcast.  Trek je op aan de mening van de professionele bezoekers in het grote recensentendebat en help de wetenschap een stapje verder door mee te doen aan het humorlab. Welke grap kan na het jaar van corona echt niet?

Voor en tijdens het festival volg je ook nog eens de zoektocht naar hét humortalent van de toekomst, maar het mooiste is dat je jezelf ook nu al op kan geven voor de de open audities! Misschien ben je zelf namelijk wel hét nieuwe humor talent.

De vraag is, hoe ontwikkelt humor zich in het holst van de nacht. Kom het ontdekken op The Funniest Festival Ever!

‘The Funniest Festival Ever!’ is een coproductie van Theater aan de Parade en de Koningstheateracademie en vindt plaats in De Brabanthallen.

Tickets: € 40

€ 32.5 Jongeren t/m 26 jaar

Doelgroep(en): Studenten

Volwassenen

Delen:

Locatie

Diezekade

Den Bosch

The Funniest Festival Ever
Diezekade

Den Bosch

Delen:

Anderen bekeken ook