kwartier - Binnenstad

vertrouwde gastvrijheid

programma

Kop van 't Zand

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Activiteiten

Vanaf 11 juli - WATERTAXI

de BOSSCHE WATERTAXI

Schip ‘Ahoy! De Bossche sloep van de Bossche Brouwers stelt zich beschikbaar om gedurende de Bossche Zomer van 2020 de verschillende kwartieren met elkaar te verbinden door de functie van watertaxi in te vullen. De watertaxi is een leuke manier om Den Bosch als waterstad op de kaart te zetten en creëert een andere belevenis voor het vervoer van personen naar de verschillende stadskwartieren.

De watertaxi vaart op afspraak op donderdag 6 augustus t/m zondag 9 augustus en donderdag 13 augustus t/m zondag 16 augustus tussen 12.00 uur en 21.00 uur en tussen de volgende locaties:

 • Steiger Aawal (café Herman)
 • Steiger Sluis 0
 • Steiger Café de Unie
 • Steiger Kruithuis / Zuid-Willemsvaart 2
 • Steiger Citadel
 • Steiger Smalle Haven
 • Steiger Dommel  – Café-Restaurant BUURT
 • Steiger Tramkade
 • Steiger Engelen (Toeslag: €2.50 p.p.)

 

Meevaren? Reserveer je plek aan boord. Bel óf (nog liever!) stuur een Whatsapp-bericht naar: 06 39 44 56 58

Tickets
Tickets met een opstap in Den Bosch (€5,- p.p.) of Engelen (€7,50 p.p) zijn met pin te betalen aan boord of te boeken via onderstaande ticketlink

Varen buiten de vermelde tijden? Neem contact op met de schipper op bovenstaand nummer.

VANAF 29 JULI - THEATER

Theater aan de parade -
dis nie normaal

DIS NIE NORMAAL is hét Bossche Zomer programma van Theater aan de Parade. Laat je nog één keer onderdompelen in de magische wereld van theater, nog één zomer voordat de deuren van het pand aan de theater definitief sluiten.

Cabaretiers, Bossche helden, Jazzclub de Parade, muziektheater over een dakloze vader, Thaise funk, het Bossche dictee, spoken word, alsnog die sportzomer, theater voor de allerkleinsten, klassieke muziek met een zak vol lekkers en hier en daar wat seks. En dat allemaal op het beton, tussen de schuifdeuren, op een trap en pak er maar een tasje bij voor je drankje.

Wat ook niet normaal is, is de line up: o.a. de première van de nieuwe voorstelling van Kirsten van Teijn, Karsu, Sven Ratzke, Ilay den Boer, de Sekszusjes, Javier Guzman, The Kik, John Buijsman, De 3 W’s, Lois van der Ven, Dirk Scheele, philharmonie zuidnederland, IVC en nog vele anderen. Niet normaal hoe leuk de zomer in Theater aan de Parade wordt! Het hele programma vind je in de link.

VANAF 29 JULI - SPORT

SUPTROPISCH

Ga tijdens de Bossche Zomer het water op en meld je aan voor een bijzondere supclinic van ongeveer 1,5 uur. Onder begeleiding van een instructeur maak je kennis met het suppen en wordt ervoor gezorgd dat je binnen no time deze gave sport onder de knie hebt.

Tijdens deze clinic ga je in groepsverband (max. 8 personen) het water op en leg je een prachtige route af door ‘s-Hertogenbosch. Een ervaring die je van je bucketlist af kunt strepen. Nodig vooral al je vrienden uit, want suppen is het leukst als je het samen doet.

Suppen is voor iedereen en er kan dan ook vanaf elke leeftijd worden deelgenomen. Kinderen vanaf 12 jaar oud mogen zelfstandig suppen, onder de 12 jaar zijn ze nog iets te klein voor een eigen sup.

Oja: Vergeet je zwemspullen niet – en denk ook aan waterschoenen (of schoenen die nat mogen worden). Je wordt niet thuisgebracht.

Locatie:
De Kemping op het Wilhelminaplein

Dagen en tijden:
Wo, Do, Vr, Za, Zo – om: 11:30u, 14:00u, en 16:30u.

EXTRA TIJDSLOTS BESCHIKBAAR:
Vrij 14 aug 10.00, 11.30, 14.00, 16.30 en 19.00
Za 15 aug 10.00, 11.30, 14.00, 16.30 en 19.00

Dit kan ook:
In overleg kan er ook ’s avonds gesupt worden. Neem hiervoor contact op met Martijn: 06-180 894 61

NIEUW: SUP&Yoga

SUP&Yoga maakt zowel het suppen als het beoefenen van yoga extra uitdagend. Onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur neem je op je SUPboard diverse yogahoudingen aan. Dit is een uitdaging qua balans en concentratie, een goede work-out en tegelijkertijd heerlijk zen door de combinatie van yoga en natuur. Een unieke ervaring!

Een SUP&yogales duurt 1,5 uur, inclusief supinstructies op de kant.

SUP&yoga wordt beoefend op blote voeten en (meestal) in yogakleding, al naar gelang het weer. Neem een flesje water, zonnebrand en eventueel een petje mee. Net als slippers, waterschoenen of andere schoenen die nat mogen worden. Enneh, stop voor de zekerheid ook een handdoek en een droog setje kleren in je tas!

 • Minimaal aantal deelnemers: 3
 • Maximaal aantal deelnemers: 5
 • Duur: 90 minuten
 • Prijs: € 32,50 per persoon
 • Kindvriendelijk: Nee

Lesdata en tijden:

 • Maandag 17 augustus 19.00 uur
 • Vrijdag 21 augustus 10.00 uur

Vanaf 10 juli - gastheer & Gastvrouw

Boek een
Engel

Benieuwd naar de leukste straatjes, de hipste winkels, het lekkerste eten, de mooiste musea of wilt u gewoon heerlijk wandelen door onze mooie binnenstad of in natuurgebieden op loopafstand van het centrum? Onze lokale gastheren en gastvrouwen geven hun eigen tips voor een onvergetelijk dagje in het gastvrije ’s-Hertogenbosch. Dat doen ze al vanaf 2016, het Jeroen Boschjaar. Herkenbaar aan hun blauwe outfit werden ze al snel ‘Blauwe Engelen’ genoemd. De stad maar ook de Engelen zelf zijn trots op die geuzenaam èn op hun prachtige stad! De afgelopen jaren hebben ze al ontelbare bezoekers welkom geheten en bijgedragen aan het succesvolle verloop van bijna alle evenementen in de stad. Dit jaar komt daar een nieuw initiatief bij: BOEK EEN ENGEL!

 
Tijden:

09:30 – 10:30 | 11:00 – 12:00

Tijdens de Bossche Zomer 2020 kun je gratis (tot uiterlijk 48 uur voorafgaand aan uw bezoek) een Engel boeken. Interesse? Klik dan op onderstaande button om te reserveren. 

 

5 t/m 14 augustus - THEATER

Afzender Boulevard

Onder de noemer ‘Afzender Boulevard’ laat Theaterfestival Boulevard deze zomer van zich horen, vooral in de tweede week van augustus met 25 voorstellingen, performances en installaties op in ‘sHertogenbosch. Het gedeelde motto is ‘Nader de ander’. Want na maanden van afzondering, gepaste afstand en ontwijking gloeit het verlangen om [wat] dichterbij te komen.   

Boulevard viert in 2020 de veerkracht van makers en publiek met een programma vol live ontmoetingen. In dit vreemde tussenjaar beoefenen ze de vergeten kunst van de nabijheid. Nieuwsgierig naar elkaar, nieuwsgierig naar het onbekende. Boulevard doet dat vanzelfsprekend met inachtneming van de RIVM-richtlijnen; daarom geen volle zalen en pleinen, maar intieme projecten verspreid in de tijd.

Het programma van 2020 toont werk van onder meer: Alexandra Broeder, Bart van den Woestijne, Benjamin Verdonck, Schweigman&, Dries Verhoeven, Francesca Lazzeri, Guilherme Miotto, Minou Bosua, Strijbos&VanRijswijk, Sven Ratzke, The100Hands, Willemijn Zevenhuijzen/Theater Artemis.

Vanaf 26 juli - gids

HET NATUURADVIESBURO - Ludiek & Theatraal de Natuur In!

Wie kent ze niet uit de Binnenstad! De Ludieke Stadsgidsen van ’s-Hertogenbosch! Al bijna 20 jaar vermaken ze de bezoekers van de stad met hun ludieke zinnige onzin. Maar wist U dat zij ook een groen hart hebben? In hun schaarse vrije uurtjes hebben de Heren de groene contreien van de stad uitgeplozen en zijn tot een aantal wonderlijke ontdekkingen gekomen!

Allerlei vreemde vogels, plantjes en torretjes worden door de gidsen van zorgvuldig humoristisch commentaar voorzien. Al eens gehoord van de Bonte Bossche Broekhanger, de Harige Huughspuuth en de paringsdans van De Olijke Popelaar? Trek uw droogste wandelschoenen aan en volg de gids op een ludieke ontdekkingstocht door ’t Bossche Broek!

U kunt zich aanmelden voor de volgende data:

Zondag 26 juli om 14.00 uur

Zaterdag 1 aug om 14.00 uur
Zondag 2 aug om 14.00 uur

Zondag 16 aug om 14.00 uur

Andere data op aanvraag mogelijk.

Let op!

De tocht gaat door bij een minimum van 8 deelnemers
Maximaal 15 deelnemers per groep.

De tocht duurt ± 1 uur.

Tickets: €15,- p.p.

Verzamelen / Startplek Beeldje Abri (Wachtende Mensen) Hoek Zuidwal/Oude Dieze: van daaruit ’t Bossche Broek in.

Een volledig gepersonaliseerde wandeling met je eigen gezelschap? Voor beschikbare data en mogelijkheden, mail naar boek@ludiekwandelen.nl (vanaf 8 personen)

Vanaf 26 juli - gids

KW1C: Expositie Babel Den Bosch door studenten van de Academie voor Media, Art & Performance

Studenten van de opleiding Mediavormgever leveren beeldend werk met ieder een eigen verhaal. In een intieme setting zijn de hele dag 8 documentaires te zien van studenten AV-specialist over thema’s die hen bezighouden: Ziekte, natuurrampen, avontuur en Passie met een hoofdletter.

Locatie: Babel nr. 74 – Hinthamerstraat

Tijden:
Maandag t/m vrijdag: 8.30 uur- 22.30 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 14.00 uur.

Vanaf 6 juli - entertainment

tem de Bossche draak!

We missen de Bossche draak al een tijdje op het Stationsplein omdat de fontein, waar hij altijd op zit, wordt gerestaureerd. Gelukkig is hij nog wel in de binnenstad. En jij kunt hem temmen en mee naar huis nemen! Download de app ‘de Bossche draak’ in de Play Store of de App Store. Ga naar het Stationsplein of naar het plein voor Het Noordbrabants Museum. Zoek het gouden drakenei en breek het. Vanaf dat moment kun je de draak overal mee naar toe nemen en altijd en overal voor je laten poseren.

Wil je dat de draak niet alleen vuur kan spuwen, maar dat hij ook van je bord eet of verliefd naar je kijkt? Zoek dan de andere gouden drakeneieren in de Bossche binnenstad.

Meer informatie over de Bossche draak? Kijk op: www.denbosch.nl/bosschedraak.

Vanaf 6 juli - wandelen

zwoele zomeravond wandeling

Zomer! Een uitstekend moment om juist nu de romantiek in jouw liefdesrelatie weer helemaal tot bloei te laten komen..

Met de Zwoele Zomeravondwandeling dwaal je uitgebreid langs allerlei romantische waterstromen en slenter je door de meest intieme en koelste steegjes van ’s-Hertogenbosch. Onderweg zijn er 3 verschillende romantische opdrachten waarmee je elkaar kunt verrassen en nieuwe dingen over elkaar kunt ontdekken.

Dus trek je mooiste jurk of overhemd aan en ga samen genieten van een zwoele zomeravond in het romantische ’s-Hertogenbosch. Je kunt de wandeling hier kosteloos downloaden.

Vanaf 6 juli - MUSEUM

Design museum

Design Museum Den Bosch kijkt verder, voorbij de ontwerpen. We tonen de invloed van design op ons dagelijks leven, vertellen het verhaal erachter. We belichten de culturele betekenis en de rol van vormgeving in de geschiedenis, nu en in de toekomst. In ons ruim opgezette museum kan je op een fijne en veilige manier van kunst en design genieten.

Nu te zien: BodyDrift – Anatomies of the Future. Deze tentoonstelling gaat over de toekomst van het menselijk lichaam. Ontwerpers en kunstenaars verkennen in deze tentoonstelling de morele en technologische grenzen van het lijf. De mens wordt verbeterd, beschermd, aantrekkelijker gemaakt.

Ook te zien: De poster is dood. In de tentoonstelling De poster is dood presenteert Design Museum Den Bosch het werk van acht ontwerpbureaus die een rol spelen in de opkomst van de digitale reclamevormgeving in de buitenruimte. 

Reserveer je tickets voorafgaand aan je bezoek zodat je zeker weet dat er een plekje is.

Vanaf 1 juli - ACTIVITEITEN

DOE DEN BOSCH: corona proof uitjes

Doe Den Bosch biedt deze zomer diverse corona-proof activiteiten aan. Zin om samen met je familie of vrienden op pad te gaan? Wat dacht je van op de step van kwartier naar kwartier? Of op familie avontuur door de binnenstad? Neem snel een kijkje op de website. 

VANAF 2 augustus - THEATER

KOM OP VERHAAL.. IN DE ZUSTERS VAN ORTHENPOORT

Sinds mensenheugenis delen we voedsel en verhalen. Wij vertellen verhalen als voedsel voor de gedachten. Deze (familie) verhalen hebben zowel diepgang als de aanstekelijke luchtigheid om de zinnen te verzetten. De ‘zielenroerselen’ nemen je even mee naar een andere tijd en wereld.

Tussen 11:00 en 15:00 uur verrassen 2 professionele verhalenvertellers u op 4 tijdloze verhalen.

 • 1e verhaal: 11:15 uur – 11:45 uur
 • 2e verhaal: 12:00 uur – 12:30 uur
 • Pauze van 30 minuten.
 • 3e verhaal:  13:15 uur – 13:45 uur
 • 4e verhaal: 14:00 uur – 14:30 uur
 • Verzamelen graag 15 minuten voor aanvang


Tickets

 • volwassenen:  €10,00
 • kind: €5,00
 • De prijzen zijn per verhaal
 • De verhalen zijn voor 7 jaar en ouder. Dus voor jong en oud een plezier om naar te luisteren. Kind van 7-12 jaar. Onder begeleiding van 1 ouder/volwassene


Locatie:
Zusters van Orthenpoort. In de botanische tuin verzamelen.
Conform de Corona maatregelen wordt er maximaal 20 personen per verhaal toegelaten.

Let op!
Er zijn geen zitplaatsen. U mag deze, indien nodig, zelf meenemen.

Vanaf 6 juli - MUSEUM

Noord brabants museum

Het Noordbrabants Museum is een eigentijds museum voor kunst, geschiedenis en cultuur, gevestigd in eeuwenoude centrum van ’s-Hertogenbosch op een steenworp afstand van gezellige restaurantjes, mooie boetieks en de fraaie Sint Jan.

Altijd te zien 
De vaste collectie bevat spraakmakende werken van meesters als Vincent van Gogh, Jan Sluijters en de familie Bruegel. Het museum vertelt het verhaal van het heden en verleden van Brabant. Daarnaast toont het museum surrealistische topstukken en een brede selectie hedendaagse kunst. 

Wisselende tentoonstellingen 
In sfeervolle 18de-eeuwse paleiszalen en moderne tentoonstellingsruimten brengt het museum veelzijdige tentoonstellingen met internationaal allure tot leven. Een uitgebreid aanbod met uiteenlopende thema’s. Ook jonge talentvolle kunstenaars met een link naar Brabant krijgen een podium.

Nu te zien
Momenteel zijn de volgende tentoonstellingen te zien: Meesterwerken uit Wenen en Shao Fan. Between Truth & Illusion.

Vanaf 4 juli - eten & drinken

Rooftop bar Wolvenhoek

Fijn dat je de weg naar Rooftop bar Wolvenhoek hebt gevonden! Een aantal enthousiaste ondernemers, P79, van Zuid events & Pizzabar Deeg hebben de handen ineengeslagen om je bovenop de Wolvenhoek Parkeergarage te laten genieten van de skyline van onze mooie stad. Daarvoor kun je ook reserveren: vanaf 8 personen 24 uur van tevoren. Vul daarvoor het online formulier in.
 
Er zijn dagen waarbij er een divers programma gepresenteerd wordt; van DJ tot Stand-up comedians en supergave Tribute bands. Om geluid te krijgen bij je beeld, werkt Rooftop Bar Wolvenhoek met koptelefoons. Wel zo lief voor de naaste buren! Check onderstaande link voor aankomende activiteiten.
 
GOED OM TE WETEN

Wil je met minder dan 8 personen komen, dan ben je van harte welkom om spontaan langs te komen. Er zijn voldoende plekken.

OPENINGSTIJDEN

 • woensdag, donderdag, vrijdag: 16.00-22.45
 • zaterdag en zondag: 12.00-22.45


Bij slechte weersomstandigheden zijn wij gesloten, dit wordt medegedeeld op onze socials:

facebook | instagram

Vanaf 1 juli - eten & drinken

Terras aan de Brede Haven

Hello My Friend, Jack’s Foodbar, Bakkerij Royal en Wijn bij Stijn bundelden hun krachten op één terras. Bij Terras aan de Haven is er plek voor ± 60 personen en reserveren kan gewoon bij de ingang. Op elke tafel zit een QR code geplakt die je naar de gezamenlijke menukaart brengt.
 
Openingstijden: woensdag t/m zondag geopend vanaf 10:00 tot 22:00 uur.
 

Vanaf 7 augustus - eten & Drinken

de ZOMERKEUKEN van Café Herman

 
Café Herman schept de hele maand augustus de zomer op je bord. Het is te warm om te koken en dus strijk je neer in de tuin van de watertoren. Met ieder weekend een zomers menu van de BBQ of uit de pan. Lekkere wijnen, frisse bieren en cocktails!
 
Voor meer informatie over het menu en reserveren ga je naar de website:

Vanaf 15 juli - kids

Verhaaltjes kwartier

Verhaaltjes kwartier 2+: een kwartiertje live voorlezen voor kinderen van 2 tot 4 jaar bij Babel in Den Bosch en Rosmalen.

 • Vanaf woensdag 1 juli bij Babel, Rosmalen.
 • Vanaf woensdag 15 juli bij Babel, Den Bosch. 
   

Tijden: 10:15 | 10:45 | 11:15

Reserveren: reserveren is verplicht en kan via de agenda op de website van Babel: www.babeldenbosch.nl

Let op: aanmelden is mogelijk met 1 volwassene met maximaal 2 kinderen. 

Vanaf 3 juli - muziek

Hotel central

Iedere 1e vrijdag van de maand organiseert Golden Tulip Hotel Central al jarenlang Live Jazz.

Op vrijdag 7 augustus 2020 kunt u genieten van Allround jazz entertainment songs played by Nathaly Masclé, begeleid door Jean Louis van Dam, Edwin Corzilius en Erik Kooger.

De optredens zijn van 18.00 uur tot 18.45 uur en van 20.00 uur tot 20.45 uur. Toegang is geheel gratis! 

Voor meer informatie over reserveren klik op onderstaande button. 

Vanaf 1 juli - eten & Drinken

Terras Minderbroeders plein

De terrassen van M’EAT en Tappunt zijn samengevoegd, waardoor je de hele dag kunt aanschuiven bij ons All-Day Happiness concept. Dat betekent lekker lunchen, dineren én borrelen op een compleet vernieuwd en zonnig terras.
Dé perfecte plek om de zomer in eigen stad te vieren! 
Reserveren doe je via: https://www.meat-denbosch.nl/reserveren/

Openingstijden: zondag t/m donderdag geopend vanaf 10:00 tot 00:00 uur, vrijdag en zaterdag vanaf 10:00 tot 02:00 uur.

Vanaf 10 juli - MUZIEK

STICHTING KNILLISPOORT ORGANISEERT RONDOM DIESKE

Rondom Dieske is een kleinschalig cultureel en cultuur-historisch evenement op het Herman Moerkerkplein en/of in de naastgelegen Knillispoort. Tijdens de zomermaanden vinden hier optredens plaats van kleine gezelschappen of solisten die op kunst, cultuur en cultuurhistorie bedrijven. Er wordt ook ruimte geboden aan lezingen en presentaties van ‘geboren’ verhalenvertellers en boekenschrijvers.

Toegang is gratis! 

 

Vanaf 1 juli - eten & Drinken

Terras Sint-janstuin

Een samenwerking van de volgende lokale ondernemers:
Keulse Kar, FF Swanjee, Bistro Puik en het Bonte Palet. 

Openingstijden: maandag t/m zaterdag geopend vanaf 12:00 tot 23:00 uur, zondag van 13:00 tot 23:00 uur

Vanaf 1 juli - Eten & drinken

Terras Museumplein Noord-Brabantsmuseum

Een samenwerking van de volgende lokale ondernemers:
Ome Bernard, Noord-Brabants Museum, Maison van den Boer en Wijnbar bij Dirk.
 
Openingstijden: dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 tot 17:00 uur.

Vanaf 17 juli - camping

De Kemping

Ach, je kent het wel. Sokken in sandalen, toiletpapier onder je arm en hup: samen dat tentje in! Nou…deze Kemping – door Restaurant Buurt, Eetbar DIT, de Spijsbereiders en Oven Aan, Kom Eraan – wordt een totaal andere beleving. Vanaf 17 juli is de Kemping geopend voor een dagje relaxt vakantie vieren in eigen stad. De Kemping. Midden op het Wilhelminaplein. Kortom: leuk, lekker en helemaal van nu 😉

Niks Griekse eilanden, de Spaanse costa’s, Toscane en geen Knokke. Wij zoeken (en vinden) het dichtbij huis. Gewoon op het Wilhelminaplein, (bijna) hartje ’s-Hertogenbosch. Inclusief twee Jeu de Boules banen, allerlei excursies, beschikbare tentjes met picknick, bediening en de onvervalste, unieke Kemping Klup. Beetje suppen op de Binnendieze? Het kan en mag op De Kemping. En ondertussen kun je jezelf even laten knippen & scheren bij de Barbier, doe je een yogalesje of drop je jouw kids bij de Kinder Varieté.

En ja…wij serveren top eten en topdrankjes. Oh…en niemand hoeft af te wassen. En slapen doe je thuis. Dat is ’t echte Kemping gevoel. En heb je zin om met je collega’s te komen borrelen, een hapje eten samen of heerlijk potje jeu de boules te spelen of een ander leuk camping spelletje, bel en vraag dan even naar de mogelijkheden. Ons Kemping nummer is : 06- 42604856 en reserveren is mogelijk via onze website..

Dus. De Kemping. Op het Wilhelminaplein. Samen kamperen en genieten. Maar dan anders. Je wordt er met open armen ontvangen, mét een warm gevoel en een heerlijke glimlach. Loop lekker binnen, of buiten.

Openingstijden:
Iedere dag geopend van 11.00 – 23.00 uur.

Je eigen Jeu-de-boules-baan huren? https://widget.prioticket.com/j4sYtGF7/productDetail/22893 

 

Vanaf 4 juli - eten & Drinken

Bourgondische Bossche Zomer

Het bestuur van Bourgondisch ’s-Hertogenbosch heeft de invulling van de Parade voor haar rekening genomen. De gekozen opzet is ontstaan vanuit de wens van het bestuur om de Bossche horeca een hart onder de riem te steken en te helpen extra inkomsten te genereren. Het is een geste naar deze zwaar getroffen groep ondernemers. Dankzij sponsoren en partners is het mogelijk gemaakt om dit neer te zetten, zonder dat er een investering van de ondernemers nodig is.

Vanaf zaterdag 4 juli vanaf 11.00 uur zijn een week lang de volgende ondernemers aan zet: Breton – Carrousel – Klassiek
 

Voor €10,- per uur, per baan kun je hier ook gezellig jeu de boules spelen. Reserveren kan telefonisch via: 06-48010165

 

 

13 juli - eten & drinken

Met je Picknickmand naar de waterkant

Lekker picknicken aan het water tijdens de Bossche Zomer! Neem je eigen kleed mee en haal bij ons een goedgevulde picknickmand en neem die mee naar een openbare tuin/vlonders bij de Zuid-Willemsvaart om daar gezellig te genieten van een gezonde maaltijd met je gezin/vriend/vriendin/collega/familie.

De picknickmanden kunnen (tot 3 dagen vooraf) besteld worden op dinsdag, woensdag en donderdag. Tussen 11.30 en 12.00 kun je de mand komen ophalen bij de huiskamer van Katrien, beter bekend als de Bank van Leening, Schilderstraat 33. Vergeet niet om je picknick kleed mee te nemen!

Kosten: €15,00 per persoon. 

Reserveren is mogelijk via onderstaande button: 

Vanaf 12 juli - muziek

Kleine Bossche Platenbeurs

 
Zondag 12 juli van 11.00 tot 17.00 uur staat de Kleine Bossche Platenbeurs op het Burgemeester Loeffplein in Den Bosch.

Kom een kijkje nemen, reserveren is niet nodig!
 

Vanaf 1 juli - Eten & drinken

Terras Torenstraat

Een samenwerking van de volgende lokale ondernemers:
Pilkingtons, de Smidse, NUL73 en de Saeck. 
 
Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 12:00 tot 00:00 uur, zondag van 14:00 tot 00:00 uur.

Vanaf 14 juli - Kinderen

Nicole KidsArt - Creatieve Workshops

Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar bijna dagelijks terecht bij Nicole KidsArt voor creatieve workshops.

De ene week met inloopochtenden van 10.00 tot 12.00 uur en de andere week vaste middagen van 14.00 tot 16.00 uur met een vooraf vastgesteld thema. 

Bij de inloopochtenden wordt er iedere morgen iets anders gedaan, zonder vooraf te weten wat er gemaakt gaat worden, maar iedere dag iets nieuws.

De workshops worden gegeven binnen en/of buiten in Nicole’s workshopruimte in het centrum van Den Bosch. Als ouder of begeleider hoef je niet aanwezig te zijn, dus mooi even tijd om te shoppen of een terrasje, of gewoon even tijd voor jezelf!