kwartier - De groote wielen

Verbreed je
horizon

programma

In de buurt

Geen evenementen gevonden!

Kwartier 6 - de groote wielen

verbreed je
horizon

De Groote Wielen, het zesde kwartier van De Bossche Zomer. Het programma volgt, nog heel eventjes geduld

Jesper Wijnhoven - Tramkade

Activiteiten

Vanaf 18 juli - film

Drive in bioscoop Treurenburg

Op zaterdag 18 juli en 25 juli wordt de Treurenburg omgetoverd tot ware Amerikaanse drive-in bioscoop. Hoe gaaf! Kijk vanuit je auto (met max. 3 pers) een film op een levensgroot scherm.

De films die vertoond zullen worden zijn GREASE (18 juli) en BOHEMIAN RHAPSODY (25 juli). De films starten rond 22.00 uur.

De voorverkoop is inmiddels van start gegaan, tickets (á €29,-) zijn te bestellen via: https://www.driveinbioscoopdenbosch.nl.

Er worden geen kaarten aan de deur verkocht en – met maar 80 plaatsen per avond – dus beperkt beschikbaar. Bestel dus snel je tickets want op = op!

Tijdens de film kun je (fris)drank en lekkere snacks bestellen en deze worden door café Treurenburg persoonlijk aan je auto bezorgd.

Praktische informatie:

  • Geef aan met hoeveel personen je komt. Dit wordt bij aankomst gecontroleerd.
  • Geef aan of je met een lage of een hoge auto komt. De hoge auto’s worden op de achterste rijen geplaatst i.v.m. zichtbaarheid.
  • Print je ticket uit en neem deze mee. Het ticket dient te worden ingeleverd.
  • Het terrein gaat om 21:30 uur open.
  • De plaats op het terrein wordt toegewezen o.b.v. de volgorde van binnenkomst. Dus kom op tijd!
  • Het is niet toegestaan om de auto te verlaten en moeten ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten blijven. Alleen bij hoge nood kan het toilet bezocht worden (onder begeleiding van de organisatie).

Vanaf 1 juli - Fietstocht

route Van Kwartier naar Kwartier

Fiets (of wandel) van ‘kwartier naar kwartier’ en geniet ondertussen van de bijzondere historische plekken in ‘s-Hertogenbosch. Deze speciale Bossche Zomer erfgoedroute is een verrassende combinatie van historie, architectuur en natuur. Fiets door de historische binnenstad met de vestingwerken, langs het industrieel erfgoed van de Spoorzone, door natuurgebied het Bossche Broek en geniet aan het strand van de Groote Wielen. De route is aangeboden door Erfgoed ’s-Hertogenbosch.