kwartier - sport

Altijd in
beweging

programma

Activiteiten

Vanaf 1 juli - SPORTKALENDER

SPORTKALENDER BOSSCHE ZOMER

Den Bosch is altijd in beweging en biedt een sportief programma voor jong en oud. De hele zomer kun je binnen de hele gemeente deelnemen aan tal van sportieve activiteiten. In veel gevallen is dit zelfs helemaal gratis! In de agenda vind je het volledige overzicht.

Vanaf 20 juli - sport activiteiten

maaspoort @ the beach

T/m 16 augustus is het buitenterrein van Maaspoort Sports & Events
omgetoverd tot Maaspoort @ the Beach! Er worden diverse activiteiten georganiseerd, maar de veldjes zijn ook apart te gebruiken voor clubs, verenigingen, bedrijven en BSO’s, zodat ze op een prettige manier en uiteraard helemaal binnen de corona-richtlijnen kunnen sporten.
Meer info? Neem een kijkje op de website:
 https://www.msedb.nl/events/maaspoort-the-beach

Vanaf 1 juli - Fietstocht

route Van Kwartier naar Kwartier

Fiets (of wandel) van ‘kwartier naar kwartier’ en geniet ondertussen van de bijzondere historische plekken in ‘s-Hertogenbosch. Deze speciale Bossche Zomer erfgoedroute is een verrassende combinatie van historie, architectuur en natuur. Fiets door de historische binnenstad met de vestingwerken, langs het industrieel erfgoed van de Spoorzone, door natuurgebied het Bossche Broek en geniet aan het strand van de Groote Wielen. De route is aangeboden door Erfgoed ’s-Hertogenbosch.

Vanaf 1 juli - sport

fujiyama gym

Deze zomer kun je bij Fujiyama Gym lekker sporten en fit blijven. Voor verdere informatie over de inhoud van de sporten, de laatste lesschema’s en data neem een kijkje op de website: www.fujiyamagym.nl 

Vanaf 13 juli - sport

zomer programma flik-flak

Van 13 juli t/m 21 augustus organiseert Flik-Flak een breed aanbod van lessen, activiteiten en instuiven. Kijk op de site van Flik-Flak www.flik-flak.nl voor het volledige programma en bestel je entreekaartje op www.eventbrite.nl
 

Vanaf 1 juli - ACTIVITEITEN

DOE DEN BOSCH: coronaproof uitjes

Doe Den Bosch biedt deze zomer diverse corona-proof activiteiten aan. Zin om samen met je familie of vrienden op pad te gaan? Wat dacht je van op de step van kwartier naar kwartier? Of op familie avontuur door de binnenstad? Neem snel een kijkje op de website. 

 

Vanaf 15 juli - sport

Basketbalclinic Heroes Den Bosch

Een training onder leiding van de lange mannen van Heroes Den Bosch. De basketballers van Heroes Den Bosch maken een tour langs verschillende locaties in ’s-Hertogenbosch om daar een basketbaltraining aan de jeugd vanaf 12 jaar aan te bieden.

Data & locaties:

  • Op woensdag 5, 12 en 19 augustus zijn ze vanaf 15:30 uur op het Cruyff Court aan de Kooikersweg.

     

Deelname is gratis!

 

 

 

Vanaf 22 juli - sport

Bossche buurt basketball

Jonge Bosschenaren opgelet! Vanaf woensdag 24 juni geven coaches en spelers van Heroes Den Bosch om de week (kosteloos) een te gekke basketball clinic voor jeugd tot 18 jaar, telkens aan deelnemers uit een andere Bossche wijk.

Wil jij eens kennismaken met de toffe sport basketball? Of ben je al een fanatieke baller? Meld je dan snel aan of laat je ouders je aanmelden via heroesdenbosch.com/bossche-buurt-basketball.

Upgrade jouw basketball skills, terwijl je plezier maakt met je vrienden uit de buurt!