kwartier - zuiderpark

hier is het gras
echt groener

programma

Pettelaar

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Activiteiten

Vanaf 2 juli - eten & drinken

Zomerterras Zuid

Even ontsnappen uit de drukte maar tóch de stadse gezelligheid? Kom dan naar Zomerterras Zuid. Het lekkerste terras van deze zomer, helemaal Corona-proof!
Zomerterras Zuid ligt midden in de natuur: op Zuid natuurlijk! Het terras is gebouwd in het groene gebied tussen Rugbyclub the Dukes en het Zuiderpark.
 
Voor meer informatie en reserveren kijk op de website: 

8 en 23 augustus - Theater

De Avonturen van Lizelore

Met haar wonderlijke verhalen en flamboyante uiterlijk betovert Lizelore haar publiek  en neemt ze hen mee op één van haar vele avonturen. Onderweg maak je kennis met bijzondere bos bewoners zoals de tover-snoepen-fee, de vlinder, de pissebed, de kabouter en nog veel andere verrassende vriendjes. Begeleid door vrolijke liedjes en rijmelarij onderzoekt Lizelore samen met haar publiek, in haar verhalen, luchtige levenslessen om nog eens over door te denken.

  • Data: 9 en 23 augustus
  • Tijden: 13.00-13.20 en van 14.00 tot 14.20 uur
  • Doelgroep: kindjes van 4 t/m 8 jaar
  • Locatie: Zuiderpark

Vanaf 11 juli - eten & drinken

Anderhalve Meter Maatwerk proeverij

Ben jij een echte Bossche bierliefhebber? En ben jij ook zo toe aan het zorgeloos genieten van een heerlijk glas speciaalbier? Vooruit, misschien wel meer dan één?

Kom dan naar de Anderhalve meter Maatwerkproeverij van de Empelse bierbrouwerij Met Maten. Want genieten, dat doe je Met Maten!

Maatwerk
Deze Bossche Zomer kun je elke zaterdagmiddag in het Zuiderpark 1 uur lang genieten van het lekkerste speciaalbier van Empel. Een proeverij van onze Maatwerk Tripel en onze nieuwste proefbrouwsels, geserveerd met smeuïge verhalen over onze brouwavonturen.

Aan onze speciaal ontworpen tafels houd je automatisch afstand van elkaar. Anderhalve meter, de perfecte maat deze zomer. Dus breng al je maten mee en kom proeven van de Bossche Zomer!

Bestel nu snel je tickets!

Tickets

Vanaf 10 juli - entertainment

Het Piraten-avontuur

Een musical boordevol spannende avonturen, hilariteit en geweldige muziek. Leer hoe je een echte piraat kunt worden en ga mee op zoek naar het Bossche goud. 
 

Alle hens aan dek voor de zomerse familiemusical ‘Het Piratenavontuur: Het Bossche goud’. I&L Entertainment (Toms Magische Speelgoedwinkel, Arthur en de strijd om Camelot) heeft speciaal voor de Bossche Zomer een show gemaakt voor jong en oud. Dit wil je niet missen! 

Extra data:
8 en 9 augustus om 11:30 en 13:00
14 augustus om 14:00 en 16:00

Bestel je tickets (á €5,50) via onderstaande button: 

9 juli t/m 31 augustus - eten & drinken

Picknickpark Zuid

Deze zomer nodigt de gemeente haar inwoners en bezoekers uit om te komen picknicken in het Zuiderpark. Tot eind augustus staat Studio Surprise met een kiosk in het park om dit initiatief te ondersteunen. Vanuit de kiosk worden picknickkleden uitgeleend die de gemeente beschikbaar stelt. Maar de kiosk heeft nog veel meer. Naast gekoelde drankjes en andere versnaperingen is er ook amusement. Even genoeg van de stad kom dan lekker naar het park. Blijf op de hoogte en check de actuele openingstijden op de Facebookpagina.

 

Reserveer je gratis Bossche Zomer picknickkleedje en kom gezellig picknicken in het Zuiderpark!

Vanaf 19 juli - eten & drinken

Wijn/spijs proeverij

Bij een stralende zomerse dag in het park, hoort uiteraard ook een goed glas wijn met een smakelijk gerechtje.
Tijdens deze Bossche Zomer Wijn/spijs proeverij neemt een ervaren wijnexpert je mee op een smakelijke reis en laat hij je kennismaken met bijzondere combinaties. De Bossche Zomer Wijn/spijsproeverij wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende lokale ondernemers: Ben’s Favourites, Barrique en Proef Wijnwinkel.

Data: 19 juli en 23 augustus

Duur: 60 minuten

Locatie: Tussen de lindenbomen in het Zuiderpark.
Kosten: €29,95 voor 2 personen