fbpx

Cultuur

Binnen, buiten

Rolstoelvriendelijk

kindvriendelijk

02 september

t/m 02 september

De Bossche Zomernacht

We gaan iets tofs doen, zet maar in de agenda: πƒπž 𝐁𝐨𝐬𝐬𝐜𝐑𝐞 π™π¨π¦πžπ«π§πšπœπ‘π­πŸŒ™

Wanneer de zinderende zomerhitte de stad verlaat, de stilte haar intreden wil doen, gaat het warme stadshart van ’s-Hertogenbosch open! In de avond van 2 september, tot na middernacht, vindt de afsluiting van De Bossche Zomer plaats. De Bossche Zomernacht is dΓ© perfecte afsluiter van jouw geweldige zomer voordat jouw schoolspullen weer bij elkaar worden geraapt, de korte broek wordt vervangen door een pantalon en de sun-kissed-glow langzaam van je gezicht verdwijnt.

Bossche winkeliers verwelkomen je tot 23:00 uur van harte om in de bruisende avonduren je slag te slaan voor de laatste mooie dagen. Je vakantiegeld al uitgegeven? Geen zorgen, op verschillende locaties in winkels en musea zijn pop-up podia waar je gratis tussen kunt kijken naar Bossche Parels: comedy, jazz, urban-art, kleinkunst, poΓ«zie en meer!

Zo organiseert Het Noordbrabants Museum o.a. een silent disco buiten in de Paleistuin, een yogasessie (om terug te gaan naar de natuur, net als de symbolisten in de tentoonstelling Symbolisme in Vlaanderen) en een meet & greet met kunstenaar Esmee Seebregts.

Om 23:30 uur sluit Theater Tol de nacht af! Net terug uit Mexico staan ze hier bij ons op de Markt en spelen ze hun unieke voorstelling β€˜Pedaleando hacia el cielo’, een verbijsterend schouwspel waarbij de artiesten vooral in de lucht spelen! Een niet te missen optreden, dat gratis toegankelijk is voor iedereen.

Tip voor alle jonge muzikanten:

Hou jij van zingen en het bespelen van een muziekinstrument? Kom dan meedoen met de Play and Sing In tijdens De Bossche Zomernacht op vrijdag 2 september. Samen maken we het grootste jeugdorkest van β€˜s-Hertogenbosch.

De Orthense Harmonie repeteert ter plekke drie leuke muziekstukken die je zowel als beginnende als gevorderde muzikant kan spelen en zingen. Ze eindigen met een spetterend optreden voor het winkelend publiek.

Delen:

Locatie

Markt, Markt, 's-Hertogenbosch, Nederland

De Bossche Zomernacht
Markt, Markt, 's-Hertogenbosch, Nederland

Delen:

Anderen bekeken ook