fbpx

08 juli

t/m 17 juli

Expo & Performance The Vessel van Matt Jackson

Matt Jackson is een professionele poppen- en maskermaker voor theater, televisie en film met meer dan 20 jaar ervaring. Een Amerikaan maar al vier jaar een lokale Den Bosch-kunstenaar. In zijn persoonlijke werk bewandelt hij de grens tussen het theatrale gebruik van objecten en hun meer rituele oude oorsprong. Hij gelooft dat het materiaal dat voor een kunstwerk wordt gebruikt een sterke invloed heeft op het publiek en werkt daarom met natuurlijke materialen zoals hout, papier, organische lijmen en klei. Matt geeft regelmatig workshops in deze technieken vanuit Den Bosch en online.

Deze tentoonstelling (mogelijk gemaakt door Cultuurfonds ‘s-Hertogenbosch) is een kans om een ​​complete omgeving te creëren die is ontstaan ​​tussen de combinatie van zijn kunstwerken en de ruime rauwe eerste verdieping van het Werkwarenhuis, een multidisciplinair kunsthuis.

De kunstwerken komen letterlijk tot leven tijdens twee site-specific performances. In samenwerking met danseres Kristien Sonnevijlle zullen ze de tentoonstelling laten inspireren welke verhalen verteld zullen worden. Een pop die eerder sliep, kan plotseling wakker worden als een drijvend masker uit de verborgen hoeken verschijnt…

Opening tentoonstelling vrijdag 8 juli, 18:00 – 21:00

Voorstellingen vrijdag 15 juli 20:00 & zondag 17 juli 15:00

Expositie geopend:

Zaterdag 9 juli t/m zondag 17 juli 13:00 – 17:00 **

Woensdag de 13e GESLOTEN

Delen:

Locatie

Werkwarenhuis, Tramkade, 's-Hertogenbosch, Nederland

Expo & Performance The Vessel van Matt Jackson
Werkwarenhuis, Tramkade, 's-Hertogenbosch, Nederland

Delen:

Anderen bekeken ook