Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Varia

Rolstoelvriendelijk

kindvriendelijk

05 september

Festival De Plek

Zondag 5 september vindt de eerste editie plaats van Festival De Plek, hét zomerevenement voor het hele gezin. Actie en ontspanning voor jong en oud!  Van circus tot freerunning en vrijmarkt tot luchtkussen-spektakel. Een dag vol GRATIS workshops in een zomerse festivalsfeer met een foodcourt vol wereldsmaken.   

Zoek de ontspanning op en ga lekker loungen bij de terrasjes of volg een yoga workshop in de Zen Zone. Ben je meer van de actie? Dan kan je je uitleven bij judo, freerunning, Krav Maga of bijvoorbeeld daag jezelf uit met de Obstacle Run!

Tussen de activiteiten door kan je snuffelen door de curiosa op de vrijmarkt en kraampjes. Zodra je trek krijgt in iets lekkers kan je terecht bij een van de vele wereldkeuken pop-up terrasjes. Of doe lekker een bakkie koffie onder het genot van een voorstelling of een van de vele demo’s!

Het hele gezin is welkom, want voor iedereen is er iets leuks te beleven. Papa’s en mama’s kunnen zelf ook even ontspannen en workshops volgen, terwijl de kinderen veilig onder toeziend oog van onze festivalmedewerkers kunnen sporten, knutselen, springen op de diverse luchtkussens en kijken of meedoen met het circus. Je kan natuurlijk ook zelf op de vrijmarkt je spulletjes komen verkopen! 

Alle workshops en activiteiten zijn gratis, bij de horeca betaal je met munten.
Schrijf je vooraf in op www.festivaldeplek.nl om jezelf van een plekje te garanderen!

Festival De Plek
Zondag 5 September
10:00 – 18:00
Marathonloop 7, 5235AA ’s-Hertogenbosch
www.festivaldeplek.nl
www.facebook.com/festivaldeplek
www.instagram.com/festivaldeplek

Delen:

LocatieDen Bosch

Festival De Plek


Den Bosch

Delen:

Anderen bekeken ook